osjeti prirodu

Kamp Buk

Kamp Buk nalazi se u samom srcu Nacionalnog parka Una. Zauzima 10 000m² površine uz rijeku Unu. U sklopu kampa je restoran sa domacom kuhinjom, grill prostor i caffe bar s velikom staklenom terasom i prelijepim pogledom na rijeku Unu.

Različite mogućnosti
za smještaj

Kamp Buk može primiti preko 200 kampista koji odabiru željenu lokaciju za smještaj kampera, kamp prikolica ili šatora, sa svojim kućnim ljubimcima.

Kamp raspolaže sa 5 bungalova, opremljenih sa po četiri odvojena kreveta i sa zajedničkim sanitarnim čvorom. Vila Buk raspolaže sa višekrevetnim sobama u kojima može ugostiti do 10 osoba.

Gdje se nalazimo?

Sportske i rekreativne
aktivnosti

Kamp Buk nudi brojne mogućnosti za rekreaciju poput vožnje kajakom, kanuom ili raftingom. Obilazak starih utvrda u neposrednoj blizini kampa. Vožnje biciklom do znamenitosti kao sto su vodopadi Štrbacki Buk..

Šta drugi
kažu o nama

Bilo je super!

Bilo nam je zadovoljstvo odsjesti u tako dobrom kampu i dobro se provesti. Domaćini kampa su se pobrinuli da uživamo u prekrasnoj rijeci Uni.

- Slavko Žižek

Odličan kamp!

Kamp Buk jedan je od najboljih kampova u kojem smo bili do sada. To je idealno mjesto za doživjeti prirodu jer se nalazi u srcu nacionalnog parka Una. Domaćini su izuzetno ugodni i gostoljubivi, zaista sam se osjećao kao kod kuće.

- Mareike

Prekrasno okruženje

Fenomenalan kamp tik uz rijeku Unu. Predivna priroda, odlična lokacija i ljubazno osoblje. Pri dolasku su nam ponudili piće dobrodošlice!

- Zdeněk

Naši partneri